Medlemsklubbar

Information

Feetfirst är medlemsklubben som avslöjar att flera olika kedjor har samma ägare. Alla köp du gör på Nilson Shoes, Skopunkten, Din sko, Ecco, Jerns och Radical Sports samlas som poäng på samma konto, allt du behöver är att registrera dig på ditt personnummer. Du får 2 % bonus på alla dina inköp som utbetalas i steg om 25 kr. Du samlar och använder poäng i alla butiker och på feetfirst.se

Skokedjan Rizzo finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala och ger 2,5 % återbäring på de köp du gör hos dem. Du får även bonus på köp gjorda på rizzo.se, men bonuscheckar måste användas i fysisk butik.

Sist men inte minst har vi Scorett, deras medlemsklubb Solemate ger bonus i steg med ett poäng för varje krona du betalt i butik. 2 000 – 4 999 poäng ger 50 kr i bonus, 5 000 – 7 499 poäng ger 150 kr i bonus, 7 500 – 9 999 poäng ger 300 kr och allt över 10 000 poäng ger 500 kr i bonus.

Här vill vi tipsa om hur du får pengar över till skor, medlemsklubbar och var du kan hitta skor till lägre pris. Och vi tipsar om hur du tar hand om de skor du redan äger så du får pengar över till att köpa nya eller unna dig de där dyra skorna som du längtat efter länge.

senatus_CTVOkH

Tillbaka till startsidan