Visa vad du har

Om du, som så många andra älskar dina skor, vill du givetvis visa upp dem för omvärlden och dina gäster. Få handfasta tips på hur du kan bygga skoförvaring med enkla medel – som både är snygg och billig.

Möbeltips

Nu när du har tagit hand om dina skor och har råd att köpa nya fina skor att visa upp för världen är det klart att du måste göra det! Många skor är inte bara fina på, utan även att titta på där de står i hyllan.För dig som inte bara vill ha Billy-bokhyllan i hemmet eller på kontoret utan även lite andra förvaringsmöbler, så har vi lite tips här:

En schysst gråtonad förvaringsmöbel som är en öppen hylla från DPJ Interiör. Den får verkligen fram dina skor och hur trevligt är inte det egentligen?!

Det är inte så dumt med Ikea ändå. På länken nedan hittar du en "kubförvaring" i moderna och snygga färger med ett fack för varje par skor. Du väljer själv färger och beståndsdelar, men det är inte så dumt med en liten byrå för all skovård, krämer, borstar och extra skosnören som behövs. Här är sortimentet från IKEA.

Och för de där skorna du vill ska synas lite extra: en spotlight från Ikea. Se våra förslag nedan!

Lampor till skoförvaring

Se till att din skoförvaring verkligen syns genom att fästa spotlights på insidan av möbeln för att ge ljus åt dina skor.

Spotlight från IKEA

En enkel spotlight från IKEA som går att fästa på de flesta material.

IKEA Omlopp LED-spotlight

Färgad spotlight från Philips

Sätt färg på din skoförvaring genom att bestämma färgen på ljuset.

Philips Hue Fugato

Downlight från Markslöjd

Kvalitet från Markslöjd ger dig en snygg skoförvaring som håller länge.

Markslöjd FREJ